Frække nissepige kostumer til en frækkere julefrokost

Frække nissepige kostumer er blevet en trend der gør julefrokosten endnu sjovere. Nissepigerne indtager hurtig festerne og gør festen både smukkere og sjovere.

nissepige kostumeIntet er så længe ventet som den årlige julefrokost. Nogen går og glæder sig hele året, og det ikke alene fordi der serveres lækker mad. For mange er julefrokosten ganske enkelt en af de årlige fester hvor man giver den fuld gas med nissepige kostumer.

Trenden ved mange julefrokoster er blevet af klæde sig lidt ud. Overvejende er det kvinderne der kommer i små frække nissepige kostumer, men ikke kun. Også mænd er klædt som julemanden eller frække nissefyre. Der er mange muligheder og det giver lidt ekstra krydderi. Vi skal jo heller ikke glemme det lidt frække ry en julefrokost har. Her sker der tit ting og sager der ikke altid skal fortælles videre næste dag.

For dem der vil give den lidt ekstra gas findes der et utal af sjove ting man kan gøre. Julefrokosten kan også kombineres med en temafest, hvor alle kommer i bestemte kostumer. Mest populær er dog de små nissepige kostumer og julemanden.

Hvor vidt skal man så gå ?

Skal det være frækt, sødt eller bare lidt sjov. Der findes et utal af kostumer. Valget må være op til enhver selv. Men vil du have lidt mere opmærksomhed, så stiger denne nok samtidig med kjolen bliver kortere. Er du single er det jo så heller ikke noget problem. Det kan endda føre til at civilstanden ændres efterfølgende.

Uanset hvad valg du tager så er hovedsagen man får en sjov julefrokost. Det er jo trods alt en af de mest festlige arrangementer i løbet af året. Husk, man har kun det skæg man selv sidder på.

Vi har her et link til dem af jer der gerne vil optræde som den frække nissepige, med disse nissepige kostumer fra www.feebee.dk er du sikret opmærksomhed 😉

Bogmærk Permalink.