Satisfyer er kvindernes nye bedste ven

Satisfyer er revolitionen for kvinder. Først kom womanizer, og nu Satifyer der er kommet ned i en pris hvor de kan betales. Perfekt klitoris stimulering til lav pris.

satisfyer klitoris stimulatorFor mange kvinder er det at få en orgasme ren utopi, de fleste får det sjældent og nogen aldrig. Derfor har nogle dygtige kvindelæger udviklet den smarte berøringsfri klitoris stimulator der giver stimulering via trykbølger og svingninger. Det smarte apparat sættes hen over klitoris, tændes og så skal du bare vente på effekten. Nemmere har det aldrig været og der er nærmest garanti for at det virker.

Satisfyer Pro 2 er svaret på den dyre womanizer der kom på markedet sidste år. Her bliver det pludselig muligt at få effekten for kun 749 dkk. Vi fandt den hos SexShop2000 hvor de har den nyeste udgave med 11 hastigheder og silikonehoved. Tests af den smarte stimulator har givet bonus efter kun 60 sekunder. Så hurtigt har de færreste nok oplevet en orgasme.

Ved første blik har den et noget underligt design. Den ligner mere noget man måle temperatur med, dog overbeviser den efter første gang du prøver den. Inde fra selve apparatet kommer der gennem luften en række svingninger i luften, disse trykbølger bliver lavet af den interne vibrator. Bølgerne sendes ned gennem hovedet der har en kort tunnel der målretter dem ned mod klitoris. Dybest set en simpel teknik der giver utrolige resultater.

For kvinder har svært ved at få en orgasme er det også det rigtige. Bølgerne er målrettet meget intensivt og vil derfor også virke hos kvinder der har lidt problemer på det punkt. De 11 forskellige hastigheder giver også mulighed for at intensivere effekten. Derudover kan den også tages med i bad, hvor effekten kan være endnu bedre kombineret med varmt vand. Den smarte klitoris stimulator er nemlig vandtæt og er derfor perfekt til en tur i bruseren. Besøg deres sexshop og se produktet.

Bogmærk Permalink.