Vintage Møbler og Brugskunst

Skal du pynte hus og have ekstra op, så er havekrukken.dk det helt rigtige sted at kigge, de har de lækreste ting i deres store butik.

havekrukken

Intet er mere lækkert end et hyggeligt hjem, men ting du værdsætter som udstråler din personlighed. Helst ting med unikke features, som ingen andre har. Hos Havekrukken får du netop dette. Deres store butik byder på et paradis for dem der elsker små nips ting, krukker, brugskunst, unikke vintage møbler og meget meget mere.

I deres onlineshop finder du også et stort udvalg af lækre ting, som sortimentet fra Nordal der leverer håndlavede møbler med slidt vintagelook. Et lækker udvalg af smukke ting med sjæl og alle unikke, da møbler er håndlavede.

Der er altid noget nyt at komme efter hos havekrukken, de er specialiseret i at hente små partier hjem. Dermed sikres du at tingene du køber ikke står på bordet hos naboen.

Navnet er havekrukken efterfulgt af møbeldelikatesser. Du finder hos dem derfor naturligvis et kæmpe udvalg af spænende og anderledes krukker til både indendørs og udendørs. Dertil kommer også møbler til både inde og ude. Udvalget er stort og har du specielle ønsker søger de gerne efter netop det du mangler.

Butikken i Sønderborg er nærmest et oplevelses-center for dem der elsker at pynte deres hjem og gøre det ekstra hyggeligt. Du finder inspiration og ideer til favorable priser. Der er desuden altid nedsatte ting og gode tilbud i butikken, hvilket altid gør den et besøg værd. Butikken i Sønderborg finder du på adressen Grundtvigsalle 175 (6400 Sønderborg). Eller du kan besøge havekrukken på nettet under www.havekrukken.dk

Bogmærk Permalink.