Stress bolden der gør det lidt sjovere at afstresse

Med denne sjove stress bold vil du uden tvivl have lyst til at afstresse lidt mere og lidt længere.

Bryst stressboldDenne sjove stress bold er noget for enhver mand. Det er jo nu engang også bevist at mænd slapper mere af når de kigger på eller rører ved bryster. Derfor er denne smarte og sjove stress bold det helt rigtige for, stort set, enhver mand. Stress bolden er udformet som et kvindebryst og er lavet af lækkert blødt materiale du kan klemme, presse og ælte. Det er brystet for dig der altid gerne vil røre ved bryster og gaven til ham der ellers har alt.

Ved at sidde og ælte brystet vil du få afløb for en del af din stress, men helt ærlig, hvem gider sidde med en gummi-kugle i hånden når du kan få et lækkert bryst.

Brystet er lavet af blødt ABS gummi, der har den rette konsistens til at kunne blive æltet. Det er ud over afstresning og god muskeltræning for dine fingre.

Dette er en sjov artikel der kan bruges til fester eller som gaven til manden der har alt. Du kan lade den gå på omgang blandt gutterne uden at blive misundelig. Den er ikke større end du kan have den med, så du altid lige kan ælte noget af din stress ud.

En stress bold er noget der bliver anbefalet af mange læger, ud over at dette er lige så meget til sjov og spas, er der rent faktisk lidt alvor i det. Den verden vi lever i går så hurtigt at de fleste når at blive stresset i løbet af dagen. Derfor er en stress bold for mange mennesker en rigtig god ide.

Med denne sjove model vil du kombinere fornøjelse med godt helbred og nok også få et smil på læberne samtidig med. Du kan købe den hos Sexshop2000.dk, der også har et kæmpe udvalg af sexlegetøj og lingeri.

Bogmærk Permalink.